Sunday 26 December 2010

Wednesday 15 December 2010

Sunday 12 December 2010

Intalnirea de ieri :)



Sorry pentru calitate, am facut-o cu telefonul; multi fotografi, nici unul cu aparatul la el :) Va asteptam la intalnirea din 16 decembrie intr-un numar mai mare; detalii pe afis.



PHOTOsharp si Camera Obscura invita toti iubitorii foto la o intalnire fotografica ce va avea loc in data de 16 decembrie ora 20:15 la Cluj, Str. Sindicatelor nr.7, sala 19. Invitatul intalnirii este Mihai Biris, care va prezenta tema cu titlul `Fotojurnalismul in era digitala` si va trata conditia actuala a fotografiei de presa - avantaje/ dezavantaje ale digitalizarii ei, plus noile tendinte promovate de concursurile internationale de fotografie de presa si efectul pe care ele il pot avea asupra consumatorilor. Va asteptam in numar cat mai mare si premiem punctualitatea.

Monday 6 December 2010

Imaginea, de la fascinatie la tradare

Vă invit miercuri, 8 decembrie de la ora 18, la conferinţa cu tema: "Imaginea, de la fascinaţie la trădare", organizată de Liga Studenţilor Cluj, la Biblioteca Central Universitară “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, sala Ion Muşlea (etaj 2). Cu aceeaşi ocazie va putea fi vizitată şi expoziţia de fotografie unde voi expune lucrări alături de Ieromonah Pantelimon Şuşnea (invitatul conferinţei), Horea Preja, Andrei Rosetti, Ovidiu Sim şi Andrei Balint.



Proiectul se adresează în special tinerilor din mediul universitar şi pre-universitar, profesorilor, oamenilor de cultură implicaţi în formarea tinerilor, precum şi publicului larg, şi îşi propune să pună în atenţie rolul şi importanţa pe care imaginea o are în viaţa omului, mesajul şi puterea care ni se transmit prin imagine. Expoziţia fotografică îşi propune să răspundă uneia din necesităţile fundamentale ale omului care este trăirea frumosului.