Wednesday 23 November 2011

Aparitie in revista PHOTOmagazine - nov 2011

`Chasing Waves` este un cadru surprins în vara aceastui an în Anglia, locatia mai exacta fiind Roker Beach din Sunderland, ce ilustreza câtiva copii care se joaca in valurile Marii Nordului. Nimic neobisnuit pâna acum, doar ca în momentul realizarii fotografiei, eram îmbracat cu bluza polar, geaca de vânt si dârdâiam de frig; apa marii avea în jur de 10 grade iar afara sufla un vânt putenic si cumplit de rece. Nu era o zi însorita iar fiind foarte frig, am optat pentru o editare care sa redea mai bine atmosfera acelei clipe si anume o desaturare cu un plus de contrast si o tenta de albastru. Camera pe care am folosit-o a fost un Canon 7D cu 15-85mm, iar ca setari ale aparatului, f/6.3, expunere 1/250, ISO-400.

Monday 21 November 2011

` Salut PROtv !!! `

Road to somewhere




Ce e de mentionat aici, fotografiile sunt trase cu un Canon 450D + 50mm f/1.4 :)
Asta am avut la mine, asta am folosit... sper sa va placa ce a iesit.

Monday 14 November 2011

Colorful waters

Un peisaj foarte fotogenic dar la fel de trist. Imaginile ce vor urma infatiseaza ce a mai ramas din satul Geamana, care din 1978 prin inceperea exploatarii de cupru de la Rosia Poieni, s-a transformat intr-un lac de steril. Acest lac de 200m adancime a inghitit sute de gospodarii, un cimitir si mai este putin pana va acoperi si biserica situata candva pe o culme care ascunde o pictura veche de peste 200 ani.

Desi o exploatare care nu aduce nici un fel de profit, sterilul continua si in ziua de azi sa umple lacul inghitind padurile si casele din apropiere care inca mai sunt locuite. Aceeasi soarta o poate avea si Rosia Montana dar in proportii mult mai mari si anume un lac de aproximativ 4 ori mai mare care va contine CIANURA.

Vizionare placuta si va rog sa nu uitati de butonul `facebook share` pentru a vedea cat mai multa lume soarta acestui sat `fantoma` pe nume Geamana situat in extremitatea nordica a muntilor Metaliferi, judetul Alba.







Tuesday 1 November 2011

Apusuri Apusene










Toamna devine din ce in ce mai frumoasa-n Apuseni...cateva ore de plimbare-n Satul Arsura s-au soldat cu 8 cadre pe care tocmai le-ati vazut :) Daca v-au placut nu uitati de butonul `Facebook share`... Va multumesc mult !!!