Wednesday 23 June 2010

Rainy days

14 comments :

Mirela-Cristina Urse said...

Superb...

A do outro lado da xanela said...

I like both

Great job!

Daliana Pacuraru said...

Greu de ales! Faine ambele imagini!
Poate a doua, in conditiile in care rosul din punctul de centru al perspectivei sa fie mai aprins, mai puternic! Nu stiu... Frumoase imagini, felicitari! Salutari!

Adrian Petrisor said...

Thanks !!!

Alexandra said...

esti nebun de talentat , imi plac tare mult pozele tale:)

NightOn said...

Superbe fotografiile numai ca... acea cladire da impresia ca sta sa cada pe spate...Sper sa nu fie cu suparare, este doar ce am observat eu. Bafta in continuare.

Adrian Petrisor said...

Senzatia e data de obiectivul wide angle care deformeaza...e si normal aceasta senzatie din moment ce pavajul incepe vazut de sus si imaginea se termina cu cerul. Catedrala e in treima superioara. Daca imaginea era compusa cu 2 treimi ce si catedrala in partea inferioara..atunci era senzatia ca pica pe tine :) La obiectivele super wide angle nu poti fi suparat pe ele..fiindca asa sunt concepute si doar asta fac..creeaza efecte care deformeaza realitatea. Si un al 2-lea motiv pentru care da senzatia ca pica pe spate e dimensiunea constructiei, care e uriasa si este in perspectiva..toate liniile sunt convergente spre cer. Singurele modalitati sa reduc acest efect erau fie pozat cladire in centrul imaginii, fie in programul de procesare deformam imaginea in partea superioara omorand perspectiva si reducand efectul lentilei rezultand o imagine plata.
Hopa..acum vad cat am dat din gura :) Ma opresc aici. Pana acum nici un mesaj nu a fost cu suparare de 2 ani de cand am blogul :D Mersi mult ! O zi super iti doresc !!! :)

Teo said...

Cand e facuta poza ? Ca nu e statuia si fantana arteziana...

Adrian Petrisor said...

Este si fantana si statuia..dar in spatele meu. Tot obiectivul wide e de vina :)

Mirela-Cristina Urse said...

Iniţial, reacţia mea a fost similară cu cea a lui Teo... Pe urmă mi-am dat seama cum stă treaba de fapt :))

CalinMirisan said...

foarte bun cadrul!
imi plac ambele ,fiecare in felul lor.
cele bune Adi.

Ioana said...

Din cauza celor ca tine, cei ca mine incep sa aiba impresia ca nu au nici o sansa si mai bine se lasa de "pasiune"...ceva de genul..."I will never get this high". Felicitari! Minunate poze!

kostas said...

Interesting perspective.

Adrian Petrisor said...

Multumesc mult !!!
Ioana..sa nu spui asta, zi de zi ma uit la lucrarile altor fotografi si imi dau seama ca e foarte greu sa ajungi acolo unde sunt ei, dar niciodata imposibil.