Monday 6 December 2010

Imaginea, de la fascinatie la tradare

Vă invit miercuri, 8 decembrie de la ora 18, la conferinţa cu tema: "Imaginea, de la fascinaţie la trădare", organizată de Liga Studenţilor Cluj, la Biblioteca Central Universitară “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, sala Ion Muşlea (etaj 2). Cu aceeaşi ocazie va putea fi vizitată şi expoziţia de fotografie unde voi expune lucrări alături de Ieromonah Pantelimon Şuşnea (invitatul conferinţei), Horea Preja, Andrei Rosetti, Ovidiu Sim şi Andrei Balint.



Proiectul se adresează în special tinerilor din mediul universitar şi pre-universitar, profesorilor, oamenilor de cultură implicaţi în formarea tinerilor, precum şi publicului larg, şi îşi propune să pună în atenţie rolul şi importanţa pe care imaginea o are în viaţa omului, mesajul şi puterea care ni se transmit prin imagine. Expoziţia fotografică îşi propune să răspundă uneia din necesităţile fundamentale ale omului care este trăirea frumosului.

7 comments :

Ela said...

Doar in Cluj? :(

Anonymous said...

foarte frumos ce faci tu.mi-ai tinut de urat toata noaptea.frumos,frumos :))

sebi_2569 said...

ma bucur ca te am in lista de prieteni,pentru ceea ce faci; pacat ca nu stau in cluj; ca nu ratam expozitia

Unknown said...

Sper din suflet ca la anul sa fiu la facultate in Cluj, poate se va repeta conferinta la anul :)

Nightwish said...

frumoasa munca faci...ca de fiecare data..

carter said...

Super tare blogu
Daca vrei sa ne lasam mesaje pe blog unu la altu lasami si tu unu si la sfarsitu mesajului adauga 2 sa stiu trebuie sa ati las mesaj

Adrian Petrisor said...

Multumesc mult ! :)