Wednesday 31 October 2012

Workshop foto - Culori de toamna


Am ajuns in sfarsit si la fotografiile realizate in cadrul workshop-ului foto `Culori de toamna` din weekend-ul 19-21 octombrie 2012.
Editand imaginile mi-am amintit cat de frumos a fost si de ce vreme buna am putut avea parte...poate putin prea buna, fiindca in cele trei zile nu s-a aratat nici macar un nor pe cer, doar soare si senin :)
Workshop-ul s-a desfasurat in satul Magura din Brasov, la care au participat oameni tare faini in compania carora m-am simtit bine, legand prietenii si cu care sper sa ma revad cat de curand la pozat sau la o bere.
In cadrul atelierului foto am discutat despre elementele de tehnica si compozitie, ne-am plimbat mult pe ulitele satului fara sa ratam vreun rasarit sau apus, dupa care din toate fotografiile stranse, am selectat, discutat si editat cele mai bune imagini in cadrul unei proiectii.
Cireasa de pe tort a venit la final, cand cele mai reusite fotografii au fost printate pe coli A4 (imprimanta si accesoriile de cea mai buna calitate fiind oferite de firma EPSON), iar apoi in cadrul unui mini concurs am desemnat imaginea castigatoare apartinand Mihaelei :) Felicitari !!!
Premiul pentru cea mai frumoasa fotografie a constat intr-un voucher de 100RON oferit de sponsorul FotoGear (magazin online de echipament foto); de precizat ar mai fi ca orice participant la aceste workshop-uri beneficiaza de reduceri la achizitionarea produselor de pe pagina FotoGear cat si la imprimantele EPSON.
Cam acesta ar fi un mic rezumat a ceea ce s-a intamplat in cadrul workshop-ului, asta trecand peste mancarea delicioasa si berea multa si rece :)
Gata cu vorbaria si va las in continuare sa vizionati cateva fotografii realizate in acel weekend deosebit... Enjoy ! :D

Daca v-au placut imaginile nu uitati de butoanele pentru share :) Multumesc mult de tot !!!

14 comments :

camelia danielescu said...

Frumoase fotografii ...

Roxana said...

Sunt superbe! Felicitari!

Unknown said...

Minunate Toate....Multumesc Mult

Unknown said...

Minunate Toate....Multumesc Mult

Lavana said...

Minunate !Felicitari !

Unknown said...

woa...ce imi plac pozele. Se vede cum se respecta regulile, regula treimilor, incadrari perfecte, ce mi-ar place si mie sa fac parte o data din echipa ta :D dar asa de departe e oradea de voi :D

Alexandra said...

Ioi, mai Adi, tu ma omori pe mine! :)

Geniale fotografiile, ca de obicei! :)

Mah, poate vin si eu la un workshop din asta de-al tau, de cand tot zic... da de acuma la anu... Speeeer ca o sa pot! :)

Molly said...

These pictures are brilliant. My favourite is the black and white portrait - beautiful.

João de Sousa said...


I can't choose one; all the work is really brilliant, magic!

Felicitari!

Silu said...

Frumos! Frumos! Frumos!

APARATKA bez akredytacji said...

Wspaniałe zdjęcia , wspaniałe !!!
Prawdziwa uczta dla ducha:)
pozdrawiam Cię

Mihaela Dogaru said...

cel mai frumos e calul... genial

Ali Saeedi said...

Great and colorful landscape shots

Mihai said...

Minunat