Friday 26 March 2010

Street photo Cluj-Napoca

In sfarsit soare, cald si vreme frumoasa, am iesit la pozat pe strazile Clujului. Am dat in primul rand de foarte multe cabluri, sarme, tot felul de fire, dar am gasit pana la urma si oameni, pasari si catei :) Am selectat un numar de 30 cadre care mi s-au parut mai interesante si sper sa nu va plictisiti prea tare :D Enjoy !






























27 comments :

ALIN said...

excelenta: dama cu catelul!!!

Alin Petrus said...

faine ! :)

mihai bonciu said...

ai avut parte de o zi frumoasa cu multe subiecte de fotografiat. reusite pozele in special cele cu porumbei si cu sarmele ( compozitiile alea interesante). bafta

Dan Balosanu said...

Esti un foarte fin observator, Adrian! Ai ochi de fotograf, calitatea fotografiilor e exceptionala, culoare, compozitie si focusare exact unde trebuie sa fie. Nota zece pentru "Doamna cu trei picioare", pt. poza cu airdale-ul (patrupedul meu), cosul de pe casa alba si porumbeii pe sirma. Super-reportaj!

Raluca said...

De mult timp imi doresc sa viztez Clujul, tot auzisem ca are un farmec aparte..iar pozele nu vin decat sa confirme. Oamenii par fericiti! F frumos!

Trebuie sa ajung in Cluj!:)

Victor said...

când să crezi că Adi Petrişor e bun la peisaje, natură, wildlife, iată mostre fără replică pentru spiritul de observaţie din spaţiul urban. Nu m-am înşelat când, primul link de pe micul meu blog, a fost către pozele tale

hera mariana said...

Foarte faine poze!

Adrian Petrisor said...

Multumesc mult tuturor pentru vizite si aprecieri...ma bucur foarte mult ca va plac :)

montecarlo said...

Felicitari nene ... din nou :)

Mirela-Cristina Urse said...

Nemaipomenit! Vreau şi eu acolo...

Anonymous said...

De cand s-a incalzit vremea m-am plimbat si eu destul de mult prin oras, dar nu am observat nici a zecea parte din ce ai reusit tu sa redai prin poze. Bravo!

Anonymous said...

Nu ai pus sigla ta pe poze, am tot cautat-o :)

vali said...

Foarte faina serie.Cateve is extraordinare.Felicitari

ARIPI DE FLUTURE said...

superbe

Carmen García Lores said...

Saludos desde España.
Tienes un blog magnífico, me gusta mucho. También te agradezco que sigas mi humilde blog.
Sólo una sugerencia, para que podamos seguir tu blog mejor las personas que no sabemos tu idioma: podrías poner un traductor de googles a todos los idiomas (yo lo tengo en uno de mis blog, también porque otras personas no españolas me lo sugirieron).
Abrazos

Doru Oprişan said...

Excelente, Adi !

Adrian Petrisor said...

Multumesc mult !!!

Sake said...

Faina plimbare si superbe fotografii!

Adi Dancu said...

Nu pot sa nu remarc subtilitatea fina din unele cadre. Subiectele alese si mai ales momentele capturate sunt intr-adevar o dovada de rabdare si spirit de observatie.

Felicitari!

sophia said...

minunata serie de cadre,unele m-au lasat cu gura cascata-la propriu,cel putin cele "geometrice" dintru inceput de serie,iar apoi cele pe care le-ai prins la "marele ţanc"... fain! inspiratie maxima si lumina buna si de-acum-nainte :)

Adrian Petrisor said...

Multumesc mult pentru vizite si aprecieri..ma bucur foarte tare ca va plac. Dupa asa reatii frumoase din partea voastra, inseamna ca trebuie sa mai insist asupra fotografiei de strada :)

cipri said...

e frumoasa fotografia de strada dar tot natura e punctul tau forte ;)

Andrei Barbu said...

Super seria, frumoase capturi si unele foarte haioase, originale! Felicitari!!

Sergiu Cioban said...

frumos clujul vostru!

Adrian Petrisor said...

Mersi baieti ! :)

Adi said...

Interesanta nr 6 (mai interesanta dupa parerea mea daca nu era si pasarea in cadru) si la ultima imi place expunerea. Felicitari!

nitrophoto said...

Ai remarcat bine...cablurile din centru ne omoara . Toate pozele snt foarte expresive .