Friday 15 April 2011

A V-a intalnire fotografica la Cluj, tema `In close-up - din culisele naturii`

Incursiunea in fotografie continua si in luna aprilie!
Invitatul lunii Hajdu Tamas ne va introduce in lumea close-up a fotografiei oferindu-ne, alaturi de imaginile pretioase ce sustin tema acestei luni si detalii tehnice atat de necesare in abordare corecta si obtinerea rezultatelor perfecte in fotografia close-up si macro.
Remarcandu-se atat in comunitatea fotografica nationala cat si in cea internationala, Hajdu Tamas se bucura de un portofoliu fotografic de exceptie, lucru sustinut si recunoscut prin numeroase expozitii nationale si internationale precum si aparitii in reviste fotografice romanesti si de peste hotare.
Daca doriti sa fiti in contact cu cel ce stie sa redea atat de bine natura de dincolo de perceptibilitatea generala, va asteptam alaturi de noi in data 29 aprilie 2011 ora 18:30 in cladirea Pedagogica de pe Str. Sindicatelor nr.7 (langa Hotel City Plaza), et.1, Amfiteatrul Margineanu, Cluj-Napoca.



M-ar bucura un mic ajutor, si anume un click pe butonul `share` de Facebook pentru a afla cat mai multa lume de eveniment :) Va multumesc mult !!!

No comments :