Tuesday 24 July 2012

Workshop-ul foto Muntii Rodnei 20-22 iulie 2012


Tocmai a trecut un weekend care nu vroiam sa se mai termine... Am avut sansa de a cunoaste la workshop-ul din Muntii Rodnei niste oameni cu totul deosebiti langa care m-am simtit foarte bine. Sper din tot sufletul ca a fost toata lumea fericita, ca pachetul de cunostinte in materie foto s-a mai imbogatit si nu v-ati ingrasat prea tare de la atata ras si mancare buna :) Multumesc mult tuturor pentru participare si nu in ultimul rand sponsorilor Epson si FotoGear care au venit cu premii frumoase.
I-am promis si lui Nea Dorel ca mai trecem pe la el si ne-am semnat foarte original in caietul de oaspeti, fiecare cu cate o propozitie astfel incat sa se lege un text destul de funny zicem noi :)
Mai jos puteti vedea ce i-am scris si cateva fotografii din cadrul workshop-ului... Enjoy !
PS. Rog mult participantii sa-mi trimita fotografiile cu grupul pentru a le putea distribui mai departe tuturor... Va multumesc mult !!! Nero Rocks iar Leru-i Ler si iarasi Ler :)

7 comments :

Ruby said...

I loved your post and the picture - the last three are great!!

Adrian Petrisor said...

Thanks Ruby :)

Lavana said...

Great work and art !

Simo said...

Super tare :) nu am stiut de asa ceva la noi in zona:P Cand mai reveniti?:)

porn said...

Frate faci o treaba foarte frumoasa

Mihaela Dogaru said...

e super cea facuta gen miniatura... trebuie sa folosesc si eu setarea asta mai des... cred ca doar o data sau de 2 ori am incercat-o

forumdefotografie.com said...

Muntii Rodnei cred ca sunt cei mai frumosi din orientali iar fotografia cu calul imi place cel mai mult